torstai 5. syyskuuta 2013

Palm trees everywhere

Noniin, nyt päästään asiaan. Tällänen pikainen yhteenveto näistä muutamasta päivästä mitä ollaan ehditty olemaan täällä.


Maanantaina nokka kohti Helsinki-Vantaata, sieltä sitten koneella kohti Espanjaa. Lennettiin Alicanteen josta jatkettiin bussilla tunnin verran Torreviejaan. Lennossa ei ollu mitään sen erikoisempaa paitsi joku venäläinen joka joutukin sitten tekemisiin Espanjan poliisin kanssa. No mutta, Alicanten kentällä suunnistettiin kuvaopasteiden avulla bussipysäkille josta matka jatkuisi kohti päämäärää, Torreviejaa. Kuten arvatakin saattaa, myöhästyttiin siitä bussista about puolen minuutin verran ja seuraavaa odoteltiin sitten pari tuntia. Jee.


Näkymä bussipysäkiltä. Eikä mitään hajua miksi tämmönen kuva on tullut otettua.






Kuvia ekalta päivältä. Ja niinkun blogin part ykkösessä kerrottiinkin, täällä on palmuja joka_paikassa. On vihreetä ja vähemmän vihreetä, ananaksen muotosta ja niinku ihan mitä vaan. Mä oon ihan palmuhullu joten tää on oikee paikka mulle. Ja toi Mari tunkee ittensä joka kuvaan, ihme tyyppi.





Tokana päivänä lähettiin käymään Zeniassa. No Primark tietää aina rahanmenoa ja sitä tosiaan meni. Tuli sitä muutama kassillinen tavaraa ja sitten vielä Alcampon kautta hakeen vähä ruokaa ja kaljaa. Ostoksista kirjotetaan myöhemmin erikseen jos jotakuta mahdollisesti kiinnostaa.


KALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!112





Eilen ystävystyttiin Roberton kanssa, se punkkas tuolla vapaana olevalla sängyllä. Käytiin kans ruokakaupassa taas vaihteeks. Kaks suursyömäriä saman katon alla tarkottaa muutamaa kauppakassia päivässä.

Myöhemmin illalla saatiin se loistokas idea lähteä hakemaan uima-allasta, josta aikasemmasta postauksessa kerrottiinki. Eli ei siitä sen enempää.






Tänään lähettiin käymään taas Zeniassa. Eikä puhuta siitä kuinka mä paloin ton kävely matkan aikana...
Käytiin parit kaupat läpi (Primark....) ja käytiin taas hakeen vähä ruokakamppeita. Haettiin kans tollaset Oreo x Kinder pirtelöt joka oli aika hemmetin hyvää. Kuvissa on hienot reunat kun käytin mun kännykkään laitettavaa hienoa fisheye objektiivia, whopppaaaa!

Uaaaaaaaaaaaaaaaah lisää kuvia ja kuulumisia tulee kun jotain raportoitavaa tapahtuu. Jostain kumman syystä tähän ei tullut yhtään kuvaa musta, mut ehkä me säästetään teijän silmiä. Mä luulen et se uima-allasoperaatiopostauksen kuva riittää kertomaan kaiken sen mitä pitääkin.

- Evita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti